Vi leverer til Akershus, Drammen, Oslo og Østfold!

Fruktkurv for en hver anledning

Frukt er et undervurdert godteri, i tillegg som det er sunt og rimelig.
Helt siden 1999 har vi i Ferske Fristelser AS spesialisert oss på fersk frukt, bær og grønnsaker. Vårt ønske er å by på smaksrike og sunne frukter.

En fruktkurv som inneholder alt
Våre fruktkurver sørger for å friste med ferske epler, pærer, druer og bananer. I tillegg toppes kurven med sesongprodukter som for eksempel nektariner, klementiner, appelsiner, kiwi, plommer og fersken.

Våre tilbud innen fruktkurv egner seg best for bedrifter eller selskaper når kurvene varierer fra 4-15kg. Velg mellom standardkurv, Gavekurv og Luksuskurv.

Vi tilbyr gratis levering for deg som holder til i Oslo, Akershus og Østfold.

Miljøsertifisert bedrift med solid nettverk av leverandører
Vi har blitt sertifisert som Miljøfyrtårn. Dette innebærer systematisk arbeid med miljøtiltak i hverdagen. Med andre ord oppfyller firmaet fastsatte miljøkrav og gjennomfører tiltak for en mer miljøvennlig drift og godt arbeidsmiljø. I tillegg er vi godkjent leverandør av skolefrukt i Oslo og Akershus.

Vi har opp gjennom årene skaffet oss et unikt nettverk av leverandører. Vi har direkte forbindelse med våre leverandører av norskproduserte produkter, og våre hovedleverandører av importvarer er Interfrukt SA, Panbanan SA og Interkolonial SA.

Dersom du ønsker mer informasjon angående fruktkurv er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss! Du vil komme i kontakt med en fagperson som ved hjelp av enkle stikkord kan guide deg til rett fruktkurv for ditt behov.