Vi leverer til Akershus, Drammen, Oslo og Østfold!

Gavekurv - For deg som ønsker å gi en sunn gave

Vi i Ferske Fristelser ser en solid økning de siste årene blant nordmenn innen vårt sortiment i gavekurver. Nordmenn er blitt mer bevisst på sunt og riktig kosthold. Der vi gjerne ga bort mengder med sjokolade, konfekt eller andre søtsaker, har vi funnet ut at frukt gir mye av de samme smakene, bare på en ekte og naturlig måte.

Frukt- og gavekurv er noe som har eksistert i lang tid, og det er ikke tilfeldig at den fortsatt er populær.

En innholdsrik gave
Dersom du ønsker å gi noen en annerledes gave, kan vi trygt anbefale en gavekurv med fersk frukt.
En gavekurv inneholder epler, pærer, druer, bananer og ananas/papaya. Den toppes med sesongprodukter som for eksempel nektariner, klementiner, appelsiner, plommer, aprikos, kiwi og fersken. I tillegg vil gavekurven inneholde cherry-tomater, sugar snaps og et ekstra toppingprodukt. Toppingproduktet kan være nøtte-/fruktblanding uten salt, eplechips, tørket frukt, salte nøtter, maiskuler med sjokoladetrekk eller rosiner med yoghurttrekk.

Våre gavekurver har størrelse 4,6 og 9kg.

Vi tilbyr gratis levering for deg som holder til i Oslo, Akershus og Østfold.

Fersk frukt fra anerkjente leverandører
Vi har opp gjennom årene skaffet oss et unikt nettverk av leverandører. Vi har direkte forbindelse med våre leverandører av norskproduserte produkter, og våre hovedleverandører av importvarer er Interfrukt SA, Panbanan SA og Interkolonial SA.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon om våre gavekurver.