Vi leverer til Akershus, Drammen, Oslo og Østfold!

De rette råvarene for storhusholdning

I kategorien Storhusholdning finner man alle storkjøkken som serverer mange mennesker mat. Det er derfor viktig å sørge for de rette ingrediensene for å kunne skape en smaksrik og sunn storhusholdning.

Vi i Ferske Fristelser AS er spesialister på frukt, grønnsaker og bær og har siden 1999 bistått en rekke storkjøkken med smaksrike råvarer.

I vårt sortiment finner du:
– Frukt
– Grønnsaker
– Bær
– Snack- og toppingprodukter
– Nøtter og kjerner
– Sesongbasert og eksklusiv frukt og grønnsaker

Vi har opp gjennom årene skaffet oss et unikt nettverk av leverandører. Vi har direkte forbindelse med våre leverandører av norskproduserte produkter, og våre hovedleverandører av importvarer er Interfrukt SA, Panbanan SA og Interkolonial SA.

Alle våre produkter og råvarer leveres kostnadsfritt i områdene Oslo, Akershus og Østfold.

Miljøsertifisert bedrift
Vi har blitt sertifisert som Miljøfyrtårn. Dette innebærer systematisk arbeid med miljøtiltak i hverdagen. Med andre ord oppfyller firmaet fastsatte miljøkrav og gjennomfører tiltak for en mer miljøvennlig drift og godt arbeidsmiljø. I tillegg er vi godkjent leverandør av skolefrukt i Oslo og Akershus.

Dersom du ønsker mer informasjon om våre råvarer er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i Ferske Fristelser AS!