Vi leverer til Akershus, Drammen, Oslo og Østfold!

Verdien av jobbfrukt er undervurdert

Av erfaring vet vi selv med stort kundenettverk, at faktisk flere bedrifter bør vurdere jobbfrukt for sine ansatte når vi ser av erfaring at det medfølger en rekke fordeler. Vi forstår at frukt ikke når dagsorden i mange bedrifter, men hadde man sett forskjellen i produktivitet ville man ha blitt positivt overrasket.

Bedre fokus hos de ansatte med jobbfrukt
Siden 1999 har vi spesialisert oss på frukt og grønnsaker, og har fått en rekke tilbakemeldinger fra bedriftsledere om at jobbfrukt- ordningen resulterte i mindre klassiske sukkerinnholdige produkter blant de ansatte. Samtidig ser en rekke bedrifter en klar økning i motivasjon og arbeidslyst hos de ansatte.

Av og til skal det heller ikke mer enn litt jobbfrukt til for å føle seg mer verdifull som medarbeider.

Smaksrike fruktkurver ment for din arbeidsplass
Som spesialister på frukt og grønt har vi et godt utvalg av fruktkurver i forskjellige varianter og størrelser, ment for å treffe de ulike behovene vi ser hos norske bedrifter.

Hos oss kan du bestille fruktkurver i størrelse 4, 6, 9 og 15kg og inneholder ferske epler, pærer, druer og bananer. I tillegg toppes kurven med sesongprodukter som for eksempel nektariner, klementiner, appelsiner, kiwi, plommer og fersken.

Alle våre produkter og råvarer leveres kostnadsfritt i områdene Oslo, Akershus og Østfold.

Kontakt oss dersom du ønsker mer informasjon om våre tilbud innen jobbfrukt.